קורס קינוחי אור מקיף מקצועי
חצי שנתי

DSC02070_edited.jpg

 I מפגש 3 - עוגות

קראסטים

20170111_111204_HDR_edited.jpg

I מפגש 6 - שוקולד

שוקולד חי עקרונות ובסיס

מריר, חלב, לבן

טמפרור שוקולד חי

20170126_120417.jpg

I מפגש 9 - מייבש מזון

ייבוש פירות

קראמבלים

קמח

טקסטורות

אני.jpg

תמיכה דיגיטלית במהלך הקורס

קבוצת פייסבוק ייעודית

כל שבוע שאלות ותשובות

IMG_1085_edited.jpg

מפגש 2 - מתכוני בסיס

חמאות אגוזים

חלבי אגוזים

קמחים

20171203_140720~2.jpg

III מפגש 5 - עוגות

מוסים וקרמלים

סניקרס מוקטן.jpg

  מפגש 8 - ממתקים וברים

ממתקים מוכרים וחדשים

IMG_1068.jpg

מפגש 11 - מפגש סיום

מכירה, אחסנה, אריזה

מפגש סיום קורס

20160608_170530_HDR~3.jpg

מפגש 1 - מבוא ובסיס

תדר התזונה של קינוחי אור

RAWFOOD

מכשירים ותהליכי הכנה

חומרי גלם

20171203_144026~2_edited.jpg

II מפגש 4 - עוגות

קרמים

20170129_151916_edited.jpg

II מפגש 7 - שוקולד

פטיפורים

פרלינים

קישוטי שוקולד חי

image (23).jpg

II מפגש 10 - מייבש מזון

קינוחי מייבש מזון