סדנת קינוחי האור הטבעוניים של "למוריה"
מתקדמים

סדנת קינוחי אור מתקדמים

ספטמבר 2019 בתל-אביב

מהם קינוחי אור

קינוחי RAW הם פסגת הקולינריה של עולם הקינוחים - טבעוניים לחלוטין, אינם מכילים מזונות מהחי, סוכרים מעובדים וגלוטן. 

הם עשויים מחומרי הגלם האיכותיים והטריים ביותר. מזונות-על-Plant-Based, מלאי אנרגיה, ויטמינים, מינרלים ונוגדי חמצון. ידידותיים לסביבה, לבעלי-החיים ולבני האדם.

אופן הכנתם מתבסס על עיבוד מינימאלי של חומרי הגלם ואינו מערב אפייה או תהליכי חימום, וזאת על מנת לשמור על הערכים התזונתיים הגבוהים שלהם ועל טעמם הטבעי העשיר.

תזונה ממרכיבי מזון מלא ומזונות-על מוליכה תדר גבוה לגוף ומאפשרת לו לקבל את כל חומרי ההזנה הדרושים לו, ולהגיע לתחושת שובע מהירה.

מה כוללת הסדנה

העמקה והרחבה

  • מפגש זה מבוסס על היסודות שנלמדו בסדנת קינוחי האור חלק I

  • נפתח דלתות נוספות לעולם קינוחי האור 

  • נעבוד עם חומרי גלם חדשים ונלמד טכניקות חדשות מהם ניצור מרקמים וטעמים חדשים

  • נעמיק ונרחיב את רפטואר היצירות שלכם עם מגוון חדש ומרתק של קינוחי רופוד מרגשים, אנרגטים ומלאי-חיות

עוגות מוס וקרמלים

עוגות מוס הנן סוג אחר של עוגות רופוד המשלבות קרמים קלילים ואווריריים

הבסיס והטכניקות החדשות ליצירת סוגי מוסים בטעמים ומרקמים מרתקים

ארבעה סוגי מוסים:

  • מוס וניל-קוקוס

  • מוס פירות יער

  • מוס אגוזי לוז

  • קרמל ליים-נענע

 

ממתקים וברים

יצירת גרסאות אור לממתקים ולחטיפים המוכרים

עקרונות וטכניקות של יצירת מרקמים שונים ובנייה של חטיפים וממתקים

  • ממתק פררו-רושה

  • חטיף סניקרס

  • חטיף טופי-מרציפן

גבינות קשיו פרוביוטיות

יתרונות, תהליכים ועקרונות הפרמנטציה

  • גבינה מתוקה בסגנון קרם פרש וכיצד משלבים אותה ביצירת קינוחים שונים

  • גבינת קרם פרש בטעמים

  • גבינה מלוחה בסגנון לאבנה

קינוחי כוסות

שילובים שונים של המוסים והגבינות הנלמדים במהלך הסדנה ליצירת קינוחי כוסות אישיים

הרעיונות והטיפים ביצירת קינוחי כוסות מרהיבים ומגוונים

מידע וכלים ליישום

  • הסודות המקצועיים, הטיפים החשובים והמידע ליצור קינוחים בריאים, טעימים ומזינים בבית

  • חוברת מתכוני הסדנה הכוללת מתכונים מדויקים ומפורטים

  • מייל מפורט עם קישורים, המלצות והפניות היכן ניתן למצוא את כל חומרי הגלם והציוד המומלץ

בונוס נוסף!

הצטרפות לקבוצת פייסבוק סגורה בה אנו משתפים, מקבלים עזרה ותמיכה ומתייעצים בכל נושא הקשור לעולם קינוחי הרופוד

♥ במהלך הסדנה יערכו טעימות של כל מה שנלמד

♥ הסדנה תיארך חמש שעות ותכלול הפסקה קצרה במהלכה תוגש ארוחת רופוד קלה !!!

♥ מה עוד הסדנה תאפשר לך?

♥ מה זה אומר ללמוד עם מוריה?

תאריכי הסדנה ועלות

 

20.9.19 - יום שישי - 10:00-15:00

בגני צהלה, תל-אביב - בית אביטל סבג

העלות: 740 ₪ למשתתף

העלות כוללת:

  • הסודות המקצועיים, הטיפים החשובים והמידע ליצור קינוחים בריאים, טעימים ומזינים בבית

  • חוברת מתכוני הסדנה הכוללת מתכונים מדויקים ומפורטים

  • מייל מפורט עם קישורים, המלצות והפניות היכן ניתן למצוא את כל חומרי הגלם והציוד המומלץ​

  • בונוס נוסף! הצטרפות לקבוצת פייסבוק סגורה בה אנו משתפים, מקבלים עזרה ותמיכה ומתייעצים בכל נושא הקשור לעולם קינוחי הרופוד

  • הסדנה תיארך חמש שעות ותכלול הפסקה קצרה במהלכה תוגש ארוחת רופוד קלה

  • הסדנאות מתקיימות באווירה אינטימית ובקבוצות קטנות,

על-מנת שנוכל לוודא כי כל משתתף מקבל את מלוא הידע וההתייחסות 

ולכן מספר המשתתפים מוגבל.

Show More

להרשמה ופרטים: 052-4332632

למוריה קינוחי אור
 

קונדיטוריה פעילה המתמחה בקינוחים טבעוניים-חיים (RawFood Desserts).

לאחר תקופה ארוכה של התמחות בתחום הגיע הרגע לחלוק עמכם את סודות העשייה המופלאה שלנו.

סדנת הבסיס של קינוחי האור הנה תוצר של עשר שנים לימוד תיאורטי ומעל שלוש שנים של התמחות מעשית ועסקית, מגובשות בתוך סדנה אחת ומתובלות בשיטות ובטכניקות מנצחות ובמתכונים הייחודיים שלנו.

המסע שלנו פרץ את גבולות קינוחי האור ביצירת מרקמים וטעמים חדשים


זוהי ההזדמנות שלנו ללמד אתכם בחזרה

מוריה אגמון

שף קונדיטורית המתמחה בקינוחי רופוד

 

הולכת בעקבות האהבה והמתנה הגדולה שקיבלתי - ליצור באומנות קינוחי האור.
למדתי, התמחיתי וחקרתי ב-25 השנים האחרונות את הרבדים השונים והשיטות הרבות הקשורות לעולם התזונה.
כאשר נתקלתי לראשונה בקינוחי Raw חוויתי תחושת התעלות יוצאת דופן,
מיד הבנתי את התדר הגבוה של עולם ה-rawfood בכלל וקינוחי ה-raw בפרט.
מאז התחלתי תהליך ארוך, שנמשך כבר שנים, של למידת התחום (שרק ממשיך וממשיך :).
מאוהבת בחומרי הגלם החיים המבוססים על צמחים בלבד. אוהבת לשחק במגוון העצום של טעמים, צבעים, מרקמים וצורות. אוהבת לברוא עולמות מתוקים, ליצור קסמים מהטבע והצומח ואלכימיה יש מאין.

 

זוהי שליחות עבורי ואני פועלת מתוך תחושה של ייעוד לעזור לאנשים לבחור עבור עצמם בחירה שמיטיבה עמם, ולאפשר להם להכניס לגופם תדרים גבוהים של בריאות, חיוניות, הזנה והנאה.

אני בהכרת תודה לבריאה על כך.

משתתפי הסדנה מספרים 

"...איזו חוויה של שיכרון חושים וטעמים!!!!!!! שוב אצל מוריה ומעוז-למוריה קינוחי אור!!! השם כל כך מדוייק! מוס מטריף! חטיף סניקרס מתוק! ופררו רושה הכי טעים בעולם-ever!!!!!!!! ועוד !!!!! מי שמחמיץ ארוע כזה פשוט מפסיד בענק!!!!!! חברת נשים מדהימות,רגעי צחוקים יפים וחוויה של עוד! ממליצה לכולכן/ם בחום ואהבה!!!!!!!חובה -פשוט חובה!!!!!!!!!!!!! השתתפו בסדנאות הנדירות של מוריה ומעוז !מתנה חיונית לחיוניות שלכם!!!!!! השתתפתי ! נהניתי!!! ומתוך אהבה ממליצה לכם! שתהינו גם אתם!!!!!!!!!..."

הלה סמל-איתן

 

"...למי שמתלבט/ת – אז אל... שווה כל רגע וכל שקל..."

נווה רובין

"...פעם שנייה ומאמינה שלא אחרונה. היה מדהים מעשיר יפה וטעיםםם. תודה על בוקר שישי מלמד..."

רמה מזרחי

"...עברתי גם סדנת מתחילים וגם מתקדמים. שווה כל שקל. מקבלים המון טיפים ומתכונים מעולים. וכמובן אין על מוריה שמעבירה את הסדנא בהמון אור ואהבה..."

דיאנה קריין